Web Analytics

Goede manicure behandeling

Goede manicure behandeling

 

Uw handjes krijgen heel wat te verduren. Daarom is het heerlijk om je handen soms te verwennen door middel van een heerlijke manicure. En het is leuk dat uw nagels er goed stralen. Een bezoek aan onze nagelsalon is altijd een goed plan. Heeft u er ook zin in?

Een manicure behandeling is de behandeling aan jou handen en vaak vooral van jouw nagels. De persoon die de handeling beroepsmatig beoefend, noemen we een manicure.

Hoe werkt dat?
De handhuid wordt rustig en ontspannen door lauwe hand baden en vochtregulerende lotions. Bij jou nageltjes wordt de nagelriem naar achter geduwd en jou nagels in een mooie vorm  gevijld. De dode huidcellen van jou originele nagel worden verwijderd. Deze nagelriem wordt vochtig gemaakt met nagelriemolie.

Naar keuze zouden er nepnagels of gelnagels op de natuurlijke nagels gezet worden of de eigen nagels kunnen worden gelakt. Lakken kan met veel aandacht gedaan worden zodat dit ontpopt tot een kunstvorm.


Een manicure is vaak de het laatste puntje van een mooi uiterlijk. Je nagels worden in model gevijld – doe dat zelf maar eens, dit red bijna nooit goed. En worden je nagelriemen verzorgd, gemasseerd en gescrubd. Uiteraard krijgen je nageltjes de gewenste kleur nagellak. 

De hele dag door gebruiken wij onze handen voor diverse taken.  Kleine beschadigingen, droge huid, en slappe nagels komen dan ook vaak voor. Een manicure is een leuke behandeling om dit te repararen terwijl jij geniet van een heerlijk momentje van ontspanning.

 

Schoonheidsspecialisten

pedicure

Pedicure IJmuiden